Društvo

Pratite nas na Google news

Potpisan ugovor o saradnji Fondacije "Za život" i Centra za obrazovanje odraslih

Potpisan ugovor o saradnji Fondacije "Za život" i Centra za obrazovanje odraslih
Foto: N.N. | Potpisan ugovor o saradnji Fondacije "Za život" i Centra za obrazovanje odraslih
N.N.

BANJALUKA - Na sastanku održanom u prostorijama JU Centar za obrazovanje odraslih kome su prisustvovali direktor Centra Aleksandar Granulić i predsjednik Upravnog odbora Fondacije "Za život" Dragan Dakić, potpisan je Ugovor o poslovnoj saradnji na realizaciji projekta "Ponosne kartice 2020 - cijena minus za 3+".

Ugovorom je predviđeno da Centar ponosnim porodicama omogući minimalan popust u iznosu od 30 % na svoje programe formalnog srednjeg stručnog obrazovanja i prekvalifikacije koji obuhvata spisak od  devet zanimanja među kojima su i ona najtraženija na tržištu rada. Takođe, popust se odnosi na jedanaest zanimanja koja su danas posebno dobro plaćena i izuzetno tražena i to u okviru javnovažećih programa osposobljavanja. Potrebno je naglasiti da porodice ostvaruju dodatni popust od 10 % za četvrto i svako naredno dijete.

Kako je istakao direktor Centra za obrazovanje odraslih Aleksandar Granulić, to je samo početak buduće saradnje. Osluškujući potrebe višečlanih porodica Centar će u narednom periodu, prilagoditi svoje programe kako bi na što adekvatniji način odgovorili tim potrebama. Dragan Dakić je naglasio da ovim ugovorom Projekat dobija novu dimenziju. Osim popusta pri kupovini, cilj nam je da ponosne roditelje zaposlimo ako su nezaposleni ili da ih osposobimo za bolje plaćene poslove te im povećamo kupovnu moć, životni standard i mogućnosti, naveo je Dakić.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije