Društvo

Potraga za nestalim tinejdžerom i dalje traje, sumnja se da je skočio u Unu

Potraga za nestalim tinejdžerom i dalje traje, sumnja se da je skočio u Unu
Foto: Arhiva | Potraga za nestalim tinejdžerom i dalje traje, sumnja se da je skočio u Unu

BIHAĆ - Pripadnici policije u Bihaću i dalje intenzivno tragaju za Ismarom Mahmutovićem (17), čiji je nestanak prijavljen u protekli petak i od tada se ništa o njemu ne zna.

Sumnja se da je tinejdžer skočio u Unu, jer su njegove stvari pronađene na obali rijeke, u neposrednoj blizini mosta u naselju Bakšaiš. 

U međuvremenu, u potragu su, pored redovnih pripadnika policije, uključeni i pripadnici specijalne jedinice MUP-a USK, u čijem sastavu se nalaze i ronioci, članovi više bihaćkih udruženje te građani, pa je tokom proteklog vikenda pretraživan dio rijeke nizvodno do Bakšaiša do naselja Pokoj. 

"Potraga i dalje traje i ništa ne možemo tvrditi sa sigurnošću, jer nema nikakvih svjedoka ili očevidaca. Potragu vršimo i na zemlji i u vodi. On se i dalje vodi kao nestala osoba, nadamo se da ćemo ga pronaći živog i zdravog", kazao je Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

U međuvremenu, porodica nestalog tinejdžera pristala je da njegova slika bude objavljena u javnosti, te se mole svi oni koji mogu pružiti bilo kakvu informaciju o nestalom, da takva saznanja prijave policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije