Društvo

Pratite nas na Google news

Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora stabilno

Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora stabilno
Foto: N.N. | Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora stabilno
Srna

BANJALUKA - Savo Vasić (24) i Zvjezdan Bajić (32), koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, stabilnog su zdravstvenog stanja.

Dežurni ljekar u Klinici za ortopediju i traumatologiju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Milorad Maran kaže da je pacijent čiji su inicijali Z.B. u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom čašice desnog koljena, da je operativno zbrinut i da mu je zdravstveno stanje stabilno.

Maran je naveo da je pacijent čiji su inicijali S.V. po prijemu zbrinut i da je na sopstveni zahtjev otpušten na kućno liječenje.  

Dario Petrović (40) i Ljubiša Ninković (48) iz Prnjavora poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, dok su povrede zadobili Savo Vasić (24) i Zvjezdan Bajić (32).

Petrović je upravljao automobilom "pežo 206", Ninković je bio saputnik u istom vozilu, a Vasić suvozač i Bajić vozač automobila "pasat".

Uviđaj je obavila dežurni okružni javni tužilac iz Banjaluke Dijana Kukobat zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Ona je naložila preduzimanje svih potrebnih istražnih mjera i radnji, te vještačenja da bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije