Društvo

Poznati podržali humanitani Bazar i borbu protiv raka dojke

Poznati podržali humanitani Bazar i borbu protiv raka dojke
Foto: N.N. | Poznati podržali humanitani Bazar i borbu protiv raka dojke

BANJALUKA - Humanitarni "Ultra bazar" koji za cilj ima prikupiti novac, koji će biti doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke "Iskra" održan je danas u Delta Planet Banjaluka.

Riječ je o humanitarnoj akciji na koju su se odazvale mnoge domaće javne ličnosti, te donirale svoje odjevne predmete, koje su se na humanitarnom bazaru, od 12 do 16 časova, mogle kupiti po simboličnim cijenama.

Na bazaru su se našli odjevni predmeti naših poznatih blogerki, influenserki, glumica, muzičarki, sportistkinja, voditeljki, kao i domaćih modnih brendova.  

"Već drugu godinu za redom pomažemo ženama oboljelim od raka dojke. Svake godine nam se odazove veliki broj javnih ličnosti tako da smo i danas tu pod svim epidemiološkim mjerama", istakla je Dijana Tepšić, organizatorica događaja. 

Ona je ovom prilikom dodala i da "Ultra magazin" u čijoj je organizaciji i održan današnji bazar slavi drugi rođendan, te da su u sklopu mjeseca oktobra u kojem se slavi žensko zdravlje proslavili i svoj rodjendan ali i pomogli ženama oboljelim od raka dojke. 

"Jako je važno da žene sebe stave na prvo mjesto i da sebi budu prioritet i da misle na svoje zdravlje", naglasila je Tepšić. 

Bazar u kojem se mogu naći fenomenalne jesenje stvari je otvoren do 16 časova, tako da svi mogu da obnove svoje ormare nekim zanimljivim odjevnim predmetom, a uz to i pomognu ženama oboljelim od raka dojke.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije