Društvo

Pratite nas na Google news

Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"

Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"
Foto: Ilustracija | Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"
N.N.

ZAGREB - I ove godine održat će se najvažnija dodjela nagrada u regiji - SoMo Borac 2020. Kao i do sada, nagrada će se dodijeliti za vrijeme Weekend Media Festivala koji se ove godine održava od 24. do 27. rujna u Rovinju.

O važnosti nagrade najbolje govore brojke. Kroz godine, za nagradu SoMo Borac prikupljeno je 873 prijava, dodijeljene su 142 statue i proglašena su ukupno 63 pobjednika. U žiriju je bilo 139 relevantnih stručnjaka, a dodjele je pratilo više od 3.000 ljudi.

"Nitko nije očekivao ono što je ova godina donijela. Po mnogočemu je bila specifična i sigurni smo kako će i prijave to odražavati. Vidjeli smo puno kvalitetne i pravovremene komunikacije, odličnih reakcija na sve u čemu smo se našli, sjajnih i izvanrednih kampanja. No, nije nedostajalo ni onih ‘običnih’ koje su se nametnule pred puno jačim temama. Veselimo se svim prijavama jer će SoMo Borac 2020. bit kao nijedan do sada, u to nema nimalo sumnje", rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Kao i uvijek, pristigle prijave ocjenjivat će regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najvažnijih agencija, a svoje radove možete prijaviti do 7. septembra u devet kategorija.

Za sve informacije pratite SoMo Borac na Facebooku , LinkedInu i Instagramu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije