Društvo

Preradović: Iznenađeni smo onim što su zatekli banjalučki đaci

Preradović: Iznenađeni smo onim što su zatekli banjalučki đaci
Foto: Ustupljena fotografija | Preradović: Iznenađeni smo onim što su zatekli banjalučki đaci

BANJALUKA - Već godinama sarađujemo sa hotelom "Putnik" iz Novog Sada i do sada smo imali izuzetno korektnu saradnju, iznenađeni smo ovim što su zatekli učenici OŠ "Branko Radičević", ali je problem brzo riješen.

Rekao je za "Nezavisne novine" Zoran Preradović, direktor turističke agencije "Unis Tours", koji navodi da se problem sa neurednim sobama u ovom hotelu, koji su zatekli učenici devetog razreda OŠ "Branko Radičević" iz Banjaluke, desio jer su djeca ušla u sobe prije čišćenja istih.

"Ovo je za nas bio šok i iznenađenje, ali se to desilo na relaciji recepcija i soba, bio je neki nesporazum. Mi smo sobe zamjenili, ali je sve objavljeno na društvenim mrežama", rekao je Preradović.

Dodao je da su se juče vratili učenici devetog razreda OŠ "Gorgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, te da su bili zadovoljni smještajem.

Ivana Ljubojević, direktorica OŠ "Georgi Stojkov Rakovski", potvrdila je za "Nezavisne", da su oni bili zadovoljni smještajem u ovom hotelu u Novom Sadu, te da im je i hrana bila dobra.

"U ovom hotelu je iz naše škole boravilo 97 učenika i nastavno osoblje. Prije učenika sobe smo provjerili mi, da vidimo da li je sve uredno i sve je bilo uredu", rekla je Ljubojevićeva.

Povezana vijest:

Osnovci iz Banjaluke nezadovoljni uslovima u hotelu Putnik, roditelji zgroženi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije