Društvo

Pricezadjecu.blic.net - internet prezentacija za dječje autorske radove

Pricezadjecu.blic.net - internet prezentacija za dječje autorske radove
Foto: N.N. | Pricezadjecu.blic.net - nova internet prezentacija za dječje autorske radove

Web sajt pricezadjecu.blic.net nova je internet prezentacija kompanije Blicnet na kojoj promoviše i nagrađuje dječje autorske radove. Sajt je modernog izgleda i veselih boja, maksimalno prilagođen posjetiocima i djeci kao krajnjim korisnicima.

Struktura sajta je jasno organizovana u skladu s potrebama i navikama korisnika, te je pretraga na sajtu krajnje laka i intuitivna. Informacije su podijeljene u nekoliko sekcija do kojih se stiže u svega nekoliko klikova.

U sekciji konkurs predstavljeni su uslovi nagradnog konkursa "Priče za djecu" u kojem kompanija poziva učenike od V do IX razreda osnovnih škola u BiH da pišu priče za djecu i za to ih nagrađuje objavljivanjem na sajtu u sekciji Priče za djecu. Pored objavljivanja radova, Blicnet po završetku konkursa, nagrađuje 15 najuspješnijih autora s tabletima i dodatno sa snimanjem priče.

Na sajtu je i online formular preko kojeg učenici šalju svoje priče, ali i set najčešćih pitanja i odgovora koji im nudi značajno pojašnjenje u vezi s pisanjem priča. Web sajt pricezadjecu.blic.net je responsivnog dizajna te će se prikaz ovog sajta prilagođavati desktop, mobilnim i tablet uređajima.

Posjetite novi sajt pricezadjecu.blic.net

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije