Društvo

Prve dane nove godine na Jahorini obilježila zabava i dobri rezultati

Prve dane nove godine na Jahorini obilježila zabava i dobri rezultati
Foto: OC Jahorina | Prve dane nove godine na Jahorini obilježila zabava i dobri rezultati

Gosti olimpijskog centra Jahorina imali su priliku još jednom prisustvovati koncertu za pamćenje, ovaj put je atmosferu do usijanja doveo poznati pjevač Darko Lazić.

Nakon sunčanog skijaškog vikenda, sve goste planine zabavio je Lazić čijem nastupu je prethodila uvertira uz najljepše pjesme koje je otpjevala Nikolina Kovač. Publika je u hitovima pjevača uživala do ranih jutarnjih časova a Jahorina je još jednom pokazala da je najbolja kombinacija dobre zabave i skijanja na ovoj planini.

Tekuću ski sezonu obilježio je i rekordan broj vožnji, ostvareno je više od 500.000 zimskih vožnji i zabilježeno je povećanje u odnosu na prošlu godinu za isti period. Prihodi od početka sezone 2019/20 u odnosu na prethodnu sezonu koja je bila najuspješnija po svim parametrima povećani su za gotovo 50 odsto što je ozbiljan pomak. Uprkos nedostatku prirodnog snijega ski sezona na Jahorini, zahvaljujući isključivo dobroj organizaciji, ima tendencije da premaši sve dosada postignute rezultate. Ulažu se maksimalni napori da bi ski staze bile što bolje pripremljene pa u skladu sa tim Olimpijski centar Jahorina organizuje masovnu akciju uređenja skijališta i ski staza koja će se održati 16.1. sa početkom u 14:00 časova.

Ostatak Januara na ovoj planini obilježiće popusti na ski karte u terminima 20.-24. od 20 odsto i od 27. do 31. od čak 30 odsto na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenim terminima, dok će 19.1. tradicionalno biti obilježen i World Snow Day kada će popust na ski karte za djecu iznositi 50%. Dobra zabava će se nastaviti i 25. januara od 14 časova kada je zakazana druga po redu Apres ski žurka sa Amadeus bandom. Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posjete i uživaju u svemu što ovaj centar nudi posjetiocima. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije