Društvo

Radović: Napao me jer hoću da se kandidujem za načelnika

Radović: Napao me jer hoću da se kandidujem za načelnika
Foto: N.N. | Radović: Napao me jer hoću da se kandidujem za načelnika

BILEĆA - Milorad Radović, zamjenik načelnika Bileće, izjavio je da ga je Dražen Dunđer, odbornik Radikalne stranke "Doktor Vojislav Šešelj" u Skupštini opštine Bileća, verbalno napao i udario s obje šake u grudi, nakon čega je završio u bolnici.

Radović kaže da nije zadobio fizičke povrede, mada ga je, kako kaže, Dunđer sa obje šake udario u grudi, a pad je spriječio zid iza njegovih leđa. Zato je ljekar u trebinjskoj bolnici mogao da dijagnostikuje samo visok pritisak.

"Dobio sam neke lijekove, ali ni sam ne znam koje iz jednostavnog razloga što ni sada nisam u potpunosti došao sebi, jer me je sve ovo iznenadilo i zaprepastilo", kazao je nakon pregleda Radović za "Nezavisne".

Kaže da je Dunđer na njega galamio, neprimjereno se izražavao, a sve zbog toga što je u pozadini isključivo politika. Radović je član Socijalističke partije.

"Iza svega, u stvari, stoji moja namjera da se na idućim izborima kandidujem za načelnika opštine Bileća, što je za njega, izgleda, bio jedini problem, pa je zbog toga  udario mene sa obje šake u grudi, a ja sam leđima udario o zid kancelarije", nastavlja Radović.

On se nije začudio što je Dunđer normalno ušao u njegov kabinet, jer se, kako kaže, znaju odavno i kumuju, što je u maloj Bileći svima poznato.

Vezana vijest: Zamjenik načelnika Bileće napadnut na radnom mjestu

"Znamo se odavno, stotinu godina smo dobri i, mada nismo lični kumovi, naše su  porodice kumovske od davnina, što je poznato svima u Bileći, tako da u ovom napadu nema ništa lično, već je u pitanju isključivo politička pozadina", dodaje Radović.

Do Dražena Dunđera, međutim, nismo uspjeli doći, jer mu je mobilni telefon bio isključen.

U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da je dao izjavu u Policijskoj stanici Bileća, dok se Radović o svemu izjasnio u sjedištu Policijske uprave u Trebinju nakon što je završio pregled u Bolnici Trebinje.

Dražen Dunđer se odranije dovodi u vezu sa napadima na političke  neistomišljenike, jer je prošle godine njegov brat, zajedno sa još jednim muškarcem, pretukao predsjednika SO Bileća Srđana Rogana koji je taj napad doveo u vezu s njim,  a mnogi bilećki odbornici su se žalili da ih Dunđer vrijeđa i napada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije