Društvo

Rajčević Stanivukoviću: Ima politike i mimo kampanje, a ona se zove rad

Rajčević Stanivukoviću: Ima politike i mimo kampanje, a ona se zove rad
Foto: Arhiva | Rajčević Stanivukoviću: Ima politike i mimo kampanje, a ona se zova rad
Srna

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću da ima politike i mimo kampanje i da se ona zove rad.

"Sa radom za građane Banjaluke bi sigurno bolje prošli. Probajte, naši sugrađani će Vam biti zahvalni. Makar travu pokosite, rupe na putevima pokrpajte, kad već ne možete obuzdati zmije iz šikara i pacove na trgu. Iskoristite ono vrijeme kad ne orete parkinge pred kamerama. Dok je, što kažu, bager u leru", odgovorio je Rajčević gradonačelniku Banjaluke nakon njegovog dopisa u vezi sa realizacijom projekta "eBeba".

On je zahvalio Stanivukoviću na interesovanju koje iskazuje za projekat "eBeba", naglasivši da mu je zadovoljstvo da ga informiše da je "sa ovom bebom sve u najboljem redu".

"Postojale su male komplikacije uzrokovane ovim nesrećnim virusom tokom trudnoće pa je porod malo kasnio, ali sljedeće sedmice očekujemo njen dolazak na svijet. To sam već objasnio Vašim portaloidnim babicama, čudi me da Vas nisu obavijestili", naveo je Rajčević.

Ministar je zahvalio Stanivukoviću i na dopisu koji je uputio Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, ističući da nije baš najjasnije zašto, odnosno kakve veze ima Gradska uprava Banjaluke sa ovim projektom, ali razumije da je njegova kampanja u punom jeku.

Rajčević je na svom Fejsbuk profilu napisao da je prošlo sedam mjeseci kako je Stanivuković postao gradonačelnik Banjaluke i da je krajnje vrijeme da počne da radi svoj posao.

"Pustite 'eBebu', neka roditelji brže i lakše upisuju svoju djecu. Ako Bog da, i Vi ćete jednog dana koristiti usluge ovog projekta, pa ćete se sjetiti kako možda i nije sve za dnevnu upotrebu. Možda će Vas do tada neko posavjetovati da ima politike i mimo kampanje. Samo se zove rad. Zato gradonačelniče, na pos'o", poručio je ministar Rajčević gradonačelniku Banjaluke. 

Podsjetimo, mediji su ranije prenijeli da je Stanivuković zvanično je zatražio od nadležnih ministarstava i firmi podatke o tome da li je i kome uplaćeno 800.000 KM za projekat e-Beba, koji ni nakon dvije godine nije realizovan.

Gradonačelnik je, kako se navodi, od Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informacione tehnologije u Vladi Republike Srpske, koje je glavni nosilac projekta zatražio detalje o realizaciji projekta, te informaciju da li je i kome novac  isplaćen. Takođe je zatražio i od Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, te UКC Republike Srpske, kao i firme Prointer.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije