Društvo

Pratite nas na Google news

Rajčević: Vlada Srpske istrajna u borbi protiv lažnih diploma

Rajčević: Vlada Srpske istrajna u borbi protiv lažnih diploma
Foto: Srna/Arhiva | Rajčević: Vlada Srpske istrajna u borbi protiv lažnih diploma
Srna

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske je odlučna i istrajaće u borbi protiv negativnih pojava u visokom obrazovanju, poput nezakonitih i lažnih diploma, poručio je danas ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević.

"To je nešto čemu smo se u potpunosti posvetili", rekao je Rajčević novinarima u Banjaluci.

Podsjetivši na slučaj sporne diplome direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osmana Mehmedagića, Rajčević je rekao da smatra da to neće biti izolovan slučaj.

Rajčević je naglasio da će u rješavanju slučajeva sumnjivih diploma pomoći novi zakoni u oblasti visokog obrazovanja, kao što je akt o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije