Društvo

SPS: Povjereništvo za Banjaluku kao operativni tim za pomoć sugrađanima

SPS: Povjereništvo za Banjaluku kao operativni tim za pomoć sugrađanima
Foto: N.N. | SPS: Povjereništvo za Banjaluku kao operativni tim za pomoć sugrađanima

BANJALUKA - Socijalstička partija Srpske imenovala je povjereništvo za Gradski odbor Banjaluka. Ovo je za portal “Nezavisnih” potvrdila generalni sekretar SPS Andrea Dorić. Povjereništvo SPS-a za grad Banjaluku inаče ima obavezu da pripremi izbornu konferenciju i organizuje Gradski odbor, ali u ovom momentu prioritet je podrška institucijama i solidarnost prema sugrađanima kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija, kažu u SPS.

“Povjereništvo je u ovom trenutku organizovano kao operativni tim za pomoć građanima, a posebno onima kojiam je najpotrebnija pomoć”, istakla je Dorićeva.

Za šefa povjereništva izabran je Saša Kondić, privrednik iz Banjaluke i predsjednik RK Borac koji je naglasio obavezu da se djeluje u skladu sa mjerama i odlukama Vlade te da su u ovim vremenima sloga i solidarnost najvažniji.

“Prije svega tu smo da budemo na rapsolaganju i nadležnim institucijama u borbi protiv širenja epidemije, kao i našim sugrađanima koji trebaju pomoć i podršku. Važno je da smo složni, solidarni i odgovorni, kao i da se poštuju mjere Vlade i Gradske uprave za suzbijanje širenja epidemije”, istakao je šef povjereništva SPS za Banjaluku Saša Kondić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije