Društvo

Sberbank Banjaluka: Posjetom osnovaca obilježen Dan štednje

Sberbank Banjaluka: Posjetom osnovaca obilježen Dan štednje
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka: Posjetom osnovaca obilježen Dan štednje
N.N.

Sberbank Banjaluka, već tradicionalno povodom Dana štednje organizuje Dane otvorenih vrata u okviru kojih, razred jedne Osnovne škole dobije priliku da se kroz zanimljivu bankarsku rutu upoznaju sa radom i načinom funkcionisanja banke.

Ove godine, učenici III 4 odjeljenja, banjalučke Osnovne škole "Branko Radičević" posjetili su filijalu Banaluka, te su od zaposlenih u Sberbank dobili informacije o tome koliki je zaista značaj novca, a samim tim i štednje.

Tokom posjete učenici su svojim domaćinima postavljali pitanja novcu a zanimalo ih je i sve o poslovima u banci. Nakon obilaska, organizovana je dječija atrakcija  -  face painting (oslikavanje lica), a učenici su uz slatkiše i druženje sa zaposlenima banke izrazili radost zbog činjenice da su imali priliku da vide kako banka posluje, a da se ujedno i zabave. 

Rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank Banjaluka , Biljana Ševa ovom prilikom je istakla da je posjeta učenika, kao i svake godine bila veliko zadovoljstvo za sve zaposlene.

"Dan štednje za nas kao banku je jako značajan, te svake godine, sada već tradicionalno organizujemo Dane otvorenih vrata u okviru kojih smo domaćini jednom razredu Osnovne škole. Ovaj put našu banku posjetili su učenici trećeg razreda OŠ 'Branko Radičević', koja su imala priliku da uživaju u obilasku banke, a naše kolege su im na interesantan način pokazali kako izgleda jedan dan u banci. Takođe, djeci smo objasnili i šta je to štednja i zašto je važno štediti. Na ovaj način, Sberbank Banja Luka nastoji da našu djecu stimuliše da se odgovorno odnose prema novcu, da steknu osjećaj odgovornosti i da od malih nogu na pravi način raspolažu svojom ušteđevinom", istakla je Ševa.

U okviru Dana štednje, Filijala Prnjavor ugostila je dva prva razreda OŠ Nikola Tesla u Prnjavoru, koja su takođe imala priliku da se upoznaju sa radom naše banke.

Sve informacije o štednim proizvodima Sberbank Banja Luka možete pronaći na zvaničnoj internet stranici banke www.sberbankbl.ba

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije