Društvo

Pratite nas na Google news

Sberbank Banjaluka donirala pet računara Medicinskoj školi u Banjaluci

Sberbank Banjaluka donirala pet računara Medicinskoj školi u Banjaluci
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka donirala pet računara Medicinskoj školi u Banjaluci
N.N.

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima.

S obzirom da je decembar mjesec darivanja, u skladu sa prazničnim raspoloženjem Sberbank Banjaluka je Medicinskoj školi u Banjaluci donirala pet računara, kako bi spremni dokčekali novu 2020. godinu. 

Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Vladimir Jagodić, direktor Medicinske škole u Banjaluci, je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe, te što je ovom donacijom dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti. 

Takođe je istakao da će ovi računari poboljštati proces rada same škole, a učenicima omogućiti sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja. 

Iz Sberbank Banjaluka su naglasili da obrazovanje ima jako važnu ulogu u svakom društvu, i da se trude da svojim donacijama osavremenjuju nastavni proces u mnogim školskim ustanovama u Republici Srpskoj. 

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas. 

Najčitanije