Društvo

Sberbank Banjaluka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora

Sberbank Banjaluka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora
N.N.

Godinama unazad, Sberbank a.d. Banjaluka se trudi da kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom učestvovala u nabavci Smart televizora prilikom opremanja Osnovne škole "Petar Kočić" iz Prijedora.

"Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji. Prije svega veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ovom donacijom doprinijeti u praćenju reformskih promjena u obrazovanju i razvoju društva, te kvalitetnijem radu učenika", rekao je ovom prilikom Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor koji je i uručio ovu donaciju.

Donaciju je ispred škole primila Gorana Bosančić, direktor Osnovne škole "Petar Kočić" Prijedor, te izrazila zahvalnost Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti. 

Naglasila je da će ova donacija zasigurno dati dodatnu motivaciju učenicima i poboljšati kvalitet obrazovanja, te im omogućiti bolji pristup savremenim tehnologijama.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d.Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije