Društvo

Pratite nas na Google news

Selak: Džajić neće biti zaboravljen

Selak: Džajić neće biti zaboravljen
Foto: Ilustracija | Selak: Džajić neće biti zaboravljen
N.N.

BANJALUKA - Predsjednik SPS Goran Selak poručio je da heroj antifašističke borbe Rade Džajić nikad neće biti zaboravljen, te izrazio duboko saučešće porodici i svim članovima SUBNOR-a.

Selak je istakao da je Džajić pobijedio u najvećoj i najvažnijoj borbi čovječanstva, da je mnogim mladim generacijama prenio žar borbe za slobodu i da je otišao kao veliki čovjek kojeg će se Banjaluka i Republika Srpska uvijek sjećati.

"Banjaluka je ostala bez velikog čovjeka, koji je za života zaslužio mjesto u istoriji ovog grada, Republike Srpske, srpskog naroda i antifašističke borbe. Sigurno je da neće biti zaboravljen i da ćemo kao društvo nastaviti da njegujemo antifašističke i slobodarske vrijednosti, da pamtimo heroje i da prenosimo sjećanja i tradiciju na generacije koje dolaze", poručio je predsjednik SPS.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije