Društvo

Šeranić zadovoljan kontinuitetom vakcinacije

Šeranić zadovoljan kontinuitetom vakcinacije
Foto: Velibor Tripić | Šeranić zadovoljan kontinuitetom vakcinacije

BIJELJINA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić tokom današnje posjete Domu zdravlja Bijeljina izrazio je zadovoljstvo vakcinacijom protiv virusa korona koja se u ovoj ustanovi odvija u kontinuitetu i zahvaljujući kojoj su postignuti odlični rezultati u imunizaciji stanovništva.

Na sastanku u prostorijama Doma zdravlja Bijeljina bilo je riječi o poslovanju, aktivnostima i organizaciji rada, kao i strateškim ciljevima ove zdravstvene ustanove, objavljeno je na sajtu Doma zdravlja.

Šeranić se osvrnuo na rad i pružanje zdravstvenih usluga u Domu zdravlja Bijeljina tokom pandemije virusa korona, kao i zbrinjavanje velikog broja pacijenata u ARI i kovid ambulantama.

Ministar je sa rukovodstvom Doma zdravlja Bijeljina razgovarao i o Prijedlogu zakona o zdravstvenoj zaštiti i novinama koje on donosi za primarnu zdravstvenu zaštitu.

Šeranić je prethodno bijeljinskoj Bolnici "Sveti vračevi" uručio 10 monitora za praćenje vitalnih parametara pacijenata, istakavši da se nastoji nabavljati oprema koja može da se koristi dugoročno u svrhu preventivnih mjera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije