Društvo

Pratite nas na Google news

Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu

Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu
Foto: OC Jahorina | Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu
N.N.

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eura po danu.

Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.

Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smještajne kapacitete.

U saradnji sa hotelima Vučko, Winter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal te apartmana Jahorina Prestige i VIP Jahorina od 9.3. OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smještaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.

Na Jahorini je ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet.

Do sada je skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima.

Iz ovog centra su se zahvalili skijašima na razumijevanju i povjerenju te najavili ljeto sa mnoštvom novih sadržaja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.

Marketing tim / 23.04.2021 09:08

Član uprave Central osiguranja d.d. Željko Pervan danas je u Sarajevu potpisao dvogodišnji ugovor s najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom Lanom Pudar, a koja ovim ugovorom postaje novo zaštitno lice poduzeća.

Central osiguranja d.d. | Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.

Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive i pojedince širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Takav vid podrške daje izrazit značaj razvoju zajednice, lokalnih sportskih klubova i pojedinaca.

„Upornost, trud i talent mlade Lane Pudar, njene obitelji i trenera su osigurali vrhunske rezultate. Čast nam je pružiti podršku tako pozitivnoj ljudskoj i sportskoj priči, a koja može biti samo inspiracija mladima i društvu općenito. Uspjeh i izvrsnost su vrijednosti kojima se u svom poslovanju vodi i Central osiguranje“, izjavio je član uprave društva Željko Pervan.

Foto: Central osiguranja / Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.
Foto: Central osiguranja / Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.

Lana Pudar će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ljetnim Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju. Do igara će se posvetiti pripremama u svjetskim plivačkim centrima i sudjelovati na raznim poznatim svjetskim natjecanjima. 

„Zahvaljujem se Central osiguranju  što je prepoznao moj trud i moje rezultate koje sam postigla u prethodnom razdoblju. U plivanju kao i u osiguranju, nikada se ne smijemo oslanjati na sreću, već isključivo na kvalitetan i predan rad. Mislim da je upravo to osnovna poveznica koja spaja Central osiguranje kao jednog od lidera na tržištu osiguranja u BiH i sportaše koje postižu vrhunske rezultate. Za mlade ljude podrška jedne ovako velike kompanije mi znači puno i daje mi sigurnost i mir pred sve ove nastupe. Vjerujem da ćemo u idućem periodu zajednički ostvariti velike uspjehe“, izjavila je Lana Pudar.

Foto: Central osiguranja / Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.
Foto: Central osiguranja / Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.

Central osiguranje svoje resurse usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda, a Lana je prepoznata kao netko tko će na najbolji način predstavljati sve ono što Central osiguranje predstavlja i čemu teži u svom poslovanju i djelovanju u široj društvenoj zajednici.

Najčitanije