Društvo

Pratite nas na Google news

Skupljajte račune i slipove, ali ih još nemojte slati

Skupljajte račune i slipove, ali ih još nemojte slati
Foto: N.N. | Skupljajte račune i slipove, ali ih još nemojte slati
N.N.

BANJALUKA – Građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske već mogu početi da skupljaju fiskalne račune i slipove koje dobijaju prilikom plaćanja kreditnim karticama, ali još uvjek ne treba da ih šalju.

Prema kriterijumima nagradne igre u izvlačenju će moći da učestvuju računi i slipovi izdati na teritoriji Republike Srpske od 1. juna pa do zadnjeg izvlačenja u nagradnoj igri koji će biti definisan pravilnikom.

Prvo izvlačenje nagrada planirano je za septembar.

Ministarstvo finansija Republike Srpske je pokrenulo inicijativu za nabavku pet stanova na područiju Banjaluke  i po okončanju tog postupka biće završen pravilnik o nagradnoj igri, nakon čega će se moći slati računi i slipovi.

Kroz medijsku kampanju građani će biti upoznati sa danom objave pravilnika.

Kriterijumima nagradne igre predviđaju da će važiti svaki fiskalni račun noviji od 1. juna, sa bilo kojom vrijednošću.

Adresa na koju će se slati računi biće objavljena u Pravilniku o nagradnoj igri.

Takođe, važno je naglasiti da u nagradoj igri mogu da učestvuju sva punoljetna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji BiH.

Podsjećamo da je Ministarstvo finansija Republike Srpske objavilo je javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova na području Banjaluke koji će biti u nagradnom fondu za nagradnu igru “Deset računa izbroji i stan osvoji”.

Cilj nagradne igre je podsticanje izdavanja fiskalnih računa i smanjenje sive ekonomije.

(NN/swot.ba)

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije