Društvo

Slavlje jubileja NES radija

Slavlje jubileja NES radija
Slavlje jubileja NES radija

BANJALUKA - Slavlje jubileja "Nes radija" nastavljeno je u restoranu "Stara Ada" uz brojne zvanice među kojima su kolege, prijatelji i poslovni saradnici "Nes radija".

Gosti uživaju uz muziku i opuštenu atmosferu, a čestitke povodom 20 godina uspješnog poslovanja jedne od najslušanijih radio stanica pristižu sa svih strana.

U pozitivnom duhu i prijateljskoj atmosferi radnici su se na rođendan radija susreli i sa nekadašnjim radnim kolegama, mnogobrojnim  klijentima i poslovnim partnerima, dok sa druge strane slušaoci uživaju uz dobre zvuke i vrijedne nagrade.

Dragan Malić, direktor programa "Nes radija", rekao je da je veoma zahvalan porodici Kopanja koja se prije dvije decenije odlučila na veoma hrabar potez, koji je izrastao u ozbiljnu radio stanicu od koje većina njegovih kolega živi, te da je od samog osnivanja bio dio takve priče.

"Uspjeli smo u našim ciljevima. Ima dosta radio stanica koje postoje dvije decenije, a ja sam siguran da ćemo mi trajati još dugo godina. Hvala svima što su došli da sa nama slave", rekao je Malić i u šali dodao da je srećan što je ostario kao dio "Nes radio" porodice.

Jedna od najslušanijih radio-stanica u BiH i regiji, NES radio, danas, 1. juna, proslavlja 20. rođendan, pod istim motom koji baštini od prvog dana, a to je prijateljski odnos sa slušaocima svih generacija.

Porodicu jedne od najslušanijih radio-stanica u BiH čini i NES Castra, koja je s radom počela 2007. godine, kao alter ego NES radija.

(Foto: V. Tripić)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije