Društvo

Sloboda Mićalović podržala akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

Sloboda Mićalović podržala akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"
Foto: Kabinet predsjednika Srpske | Sloboda Mićalović podržala akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

BANJALUKA - Jedna od najpoznatijih srpskih glumica Sloboda Mićalović podržala je humanitarnu akciju u Republici Srpskoj "S ljubavlju hrabrim srcima", koju tradicionalno svake godine podržavaju afirmisani kulturni i sportski radnici.

"Mala podrška za velike osmehe naših mališana", rekla je u video-poruci srpska glumica.

Mićalovićeva je pozvala građane da pozovu humanitarni broj 1411 i daruju jednu KM za nabavku vozila za djecu sa intelektualnim poteškoćama.

"S ljubavlju hrabrim srcima!", poručila je Mićalovićeva.

Cilj ovogodišnje akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" jeste da bude sakupljen novac za kupovinu vozila za 33 udruženja u okviru Saveza udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima iz Republike Srpske.

Pozivom na humanitarni broj 1411, koji je aktivan do 31. decembra, svi koji žele mogu da doniraju jednu KM za nabavku prevoza za 1.800 djece sa intelektualnim teškoćama u Republici Srpskoj.

Novac može biti uplaćen i na račun posebnih namjena "S ljubavlju hrabrim srcima" broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banjaluka koji je otvorilo Ministarstvo finansija Republike Srpske.

Humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" organizuje se 12. put pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije