Društvo

Specijalna bolnica "Dr Kozomara" – Novi/stari početak u poboljšanju oftalmološke zdravstvene zaštite

Specijalna bolnica "Dr Kozomara" – Novi/stari početak u poboljšanju oftalmološke zdravstvene zaštite
Foto: Ustupljena fotografija | Specijalna bolnica "Dr Kozomara" – Novi/stari početak u poboljšanju oftalmološke zdravstvene zaštite

Sa zadovoljstvom želimo da saopštimo da se vraćamo svojim korijenima i započinjemo jedno novo poglavlje u ispisivanju stranica svoje istorije – Specijalna bolnica "Svjetlost" Banja Luka je ponovo Specijalna bolnica za oftalmologiju "Dr Kozomara".

Nakon što je osnovana 2008. godine u Banjoj Luci pod nazivom "Klinika Kozomara", partnersko udruživanje sa specijalnom bolnicom za oftalmologiju "Svjetlost" iz Zagreba omogućilo nam je da rastemo, učimo i razvijamo se na polju oftalmologije po najvišim svjetskim standardima.

Sada, nakon 12 godina uspješne saradnje, Specijalna bolnica za oftalmologiju "Dr Kozomara" nastavlja svoj put samostalno, te i dalje pruža najkvalitetniju oftalmološku uslugu, uključujući novitete i tehnološke inovacije u opremi i hirurškim metodama.

Želimo da osiguramo pristupačniju i personalizovaniju zdravstvenu zaštitu za sve naše drage, vjerne pacijente, ali i one koji će to tek postati.

Ne želimo zaboraviti ni naše prijatelje, učitelje i kolege iz specijalne bolnice za oftalmologiju "Svjetlost" iz Zagreba, I ovom prilikom im se zahvaljujemo na podršci tokom protekle više od jedne decenije. Zajedno smo postigli zaista mnogo.

Dobrodošli ste da posjetite našu ustanovu i upoznate se sa svim novim pogodnostima koje ćemo vam u budućnosti pružati, a kojih će, sigurni smo, biti mnogo. Radujemo se vašoj posjeti i činjenici da ćemo zajedno nastaviti naš put.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije