Društvo

Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa
Foto: OC Jahorina | Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent na Jahorini uljepšaće prednovogodišnji koncert Ace Lukasa 28. decembra sa početkom u 20.00 sati, najavljeno je danas na konferenciji za novinare

Koncertu Ace Lukasa prethodiće nastup Igora Vukojevića te će publika imati priliku da uživa u četvoročasovnom muzičkom spektaklu.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić zahvalio je Lukasu što je izdvojio vrijeme i došao na Jahorinu kako bi zajednički najavili ovaj spektakularni koncert.

"Poznajući Acov repertoar i izvanredne glasovne mogućnosti siguran sam da će koncert biti ispunjen njegovim najvećim hitovima i fantastičnom atmosferom. S obzirom da se radi o prednovogodišnjem koncertu to će biti početak dobre zabave i proslave nadolazećih praznika. Interesovanje za koncert je zaista veliko, pa bih pozvao sve na što prije kupe svoje karte jer je ostalo još par dana do koncerta i jer su kapaciteti ograničeni", rekao je Ljevnaić.

Za ovaj koncert je u saradnji sa Centrotrans A.D. organizovan autobuski prevoz. Na dan koncerta autobus će kretati iz Istočnog Sarajeva (18:30 časova autobuska stanica); Sarajeva (18:45 časova Zemaljski muzej) i sa Pala (19:10 časova ispred Studentskih domova). Cijena povratne karte je 7 KM iz Sarajeva i 5 KM sa Pala te preporučuju svima da koriste autobuski prevoz.

Aca Lukas iskazao je oduševljenje planinskom atmosferom i ambijentom novog Olimpijskog bara.

"Zajedno sa bendom pripremamo dobru zabavu, nećemo licitirati dužinu koncerta ali svima mogu obećati fanstastičnu atmosferu i provod što je karakteristično za naše nastupe. Ovo mi je prvi put da nastupam na Jahorini i to me posebno raduje jer volim da nastupam u ovom dijelu pred publikom koja razumije i uživa u svakoj pjesmi. Jahorina je prelijepa i nadam se da će moje posjete ovoj planini biti češće", rekao je Aca Lukas.

Još jedan veliki koncert koji najavljuje dobru zabavu će biti održan na olimpijskoj planini koja je dokazala da je lider u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije