Društvo

Srećni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi

Srećni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi
Foto: Velibor Tripić | Srećni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi
Goran Lajić

BANJALUKA – Još uvijek sam u šoku, ali od radosti, Bojan je izvučen kao dobitnik stana u najvećoj nagradnoj igri, on će živjeti u njemu, neka bude živ i zdrav i to je njegova sreća, rekla je Dragica Milinović, majka Bojana Milinovića koji je sinoć u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" dobio dvosoban stan površine 64,95 metara kvadratnih u banjalučkom naselju Lauš.

Među 1.578.500 koverata koje su učestvovale u izvlačenju, bilo je dvadesetak koje je poslao Bojan, a jedna od njih mu je upravo bila srećna.

Njegova majka Dragica, kaže da je Bojanov telefon blokiran od sinoć te da ga pokušava aktivirati.

"Ušla sam naveče u kuću, nisam ni upalila RTRS na televizoru, a onda mi je u kuću ušla komšinica koja mi je rekla 'Bojan tvoj, je dobio stan', izgubila sam se u tom trenutku i pitala 'koji Bojan, kakav stan', zatim su došle i ostale komšije koje su me grlile i ljubile.

Bojan nije bio tada u kući jer je išao gledati utakmicu 'Borca'", kaže Bojanova majka Dragica.

Ona je za "Nezavisne", rekla da su porodica poginulog borca i da su izbjegli iz Sanskog Mosta u Banjaluku, te da Bojan sada radi na jednoj benzinskoj pumpi u Banjaluci i igra fudbal.

"Muž mi je poginuo kada je Bojan imao četiri i po godine. Sada smo napravili kuću u Trnu i konačno nam se sreća osmjehnula. Tokom života smo promjenili sedam kuća, kada smo stigli u Banjaluku, kao i svi boravili smo u prihvatnom centru i onda smo se selili dalje dok nismo napravili kuću. Oni su bili mali i borili smo se, organizovali se i napravili kuću. A sada će Bojan da boravi u tom stanu, neka bude živ i zdrav, to je sada njegova sreća", kaže Dragica.

Ona kaže da ima još jednog sina, koji se ženi narednu subotu.

U trećem krugu najveće nagradne igre u RS, sreća se osmjehnula i Radmili Džodžo iz Trebinja koja je dobila vaučer u prodajnim objektima Mtel-a u vrijednosti od 2.000 KM, Dragomiru Miliću iz Mrkonjić Grada koji je dobio vaučer koji može iskoristiti u prodajnim objektima Mtel-a u vrijednost od 1.000 KM.

Dobitnici vaučera u prodajnim objektima Mtel-a, od 500 KM, dobili su Aleksandar Vuksanović iz Istočnog Sarajeva, Miroslav Mandić iz Šipova, Armina Sejdinović iz Banjaluke, Sanja Ljuboja iz Banjaluke i Jelena Govedarica iz Istočnog Novog Sarajeva.

U trećem krugu izvlačenja dobitnici vaučera u prodajnim objektima "Bingo" u vrijednosti od 500 KM dobili su Nenad Pavlović iz Bijeljine, Milanka Čegar Kajtez iz Banjaluke, Stojan Rokić iz Draksenića, Milena Pantić iz Čelinca i Bosiljka Trifković iz Bratunca.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije