Društvo

Sunačno uz malu oblačnost

Sunačno uz malu oblačnost
Foto: Ilustracija | Sunačno uz malu oblačnost

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Vjetar slab, sjeverozapadnog i zapadnog smjera. Jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 4 i 10, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 18 i 24 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne, po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima.

Vjetar slab sjevernog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperature vazduha uglavnom između 4 i 10, na jugu do 13, a najviša dnevna temperatura vazduha između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U subotu u Bosni i Hercegovini se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna.

Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 4 i 10, na jugu do 12, najviša dnevna temperatura vazduha između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeni.

Drugi dan vikenda na sjeveru BiH po kotlinama i uz riječne tokove dugotrajna magla ili niskal oblačnost. U drugom djelu dana pretežno sunčano. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 4 i 10, na jugu do 13, najviša dnevna temperatura vazduha između 17 i 23, na jugu zemlje do 26 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije