Društvo

Sunčano uz temperaturu do 28, poslije podne mogući kraći pljuskovi

Sunčano uz temperaturu do 28, poslije podne mogući kraći pljuskovi
Sunčano uz temperaturu do 28, poslije podne mogući kraći pljuskovi

BANJALUKA - Danas u Hercegovini sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U Bosni prije podne malo do umjereno oblačno vrijeme.

U drugoj polovini dana u Bosni se očekuje umjeren razvoj oblačnosti koji će poslije podne i u večernjim satima usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Poslije podne vjetar u skretanju na istočni i jugoistočni smjer. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini prije podne umjereno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno naoblačenje sa juga. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26°C.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 19°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije