Društvo

Sutra počinje najveći sajam, a evo ko iz BiH izlaže

Sutra počinje najveći sajam, a evo ko iz BiH izlaže
Foto: Ustupljena fotografija | Sutra počinje najveći sajam, a evo ko iz BiH izlaže

U Nirnbergu, Njemačka - Sutra počinje jedan od najvećih međunarodnih događaja u industriji prozora, vrata i fasada - sajam Fensterbau Frontale. Ovogodišnji sajam, koji se održava od 19. do 22. marta, predstavlja impresivan spektakl inovacija i tehnoloških dostignuća. Među brojnim izlagačima koji će privući pažnju posjetilaca nalazi se i renomirana kompanija iz naše zemlje - FAGUS Prozori i vrata.

Ova kompanija predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji visokokvalitetnih prozora i vrata. Njihovo učešće na Fensterbau Frontale sajmu predstavlja priliku za promociju njihovih najnovijih inovacija i tehnoloških dostignuća.

Branko Malijević, direktor prodaje u kompaniji "FAGUS Prozori i vrata", izjavio je: "Ponosni smo što smo dio ovog prestižnog događaja. Fensterbau Frontale nam pruža platformu da pokažemo našu posvećenost inovacijama i vrhunskom kvalitetu. Naša želja je da kupcima pružimo proizvode koji ne samo da zadovoljavaju, već i prevazilaze njihova očekivanja u pogledu performansi i estetike."

FAGUS Prozori i vrata će na sajmu predstaviti svoj široki asortiman proizvoda, od klasičnih drvenih prozora do modernih sistema, ističući svoju stručnost i predanost svakom detalju proizvodnje. Njihov tim će biti na raspolaganju kako bi pružio informacije i savjete o najnovijim trendovima i tehničkim rješenjima u industriji.

Posjetitelji Fensterbau Frontale sajma imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji prozora, vrata i fasada, dok kompanije nastoje podići ljestvicu kvaliteta i inovacija. Ovaj događaj obećava da će biti inspirativno i informativno iskustvo za sve prisutne.

Kako bi saznali više o "FAGUS Prozori i vrata" proizvodima i njihovom prisustvu na Fensterbau Frontale sajmu, posjetite njihov štand na događaju ili posjetite njihovu službenu web stranicu www.fagushaus.biz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije