Društvo

Tijana Bošković uručila Mozzartovu donaciju bolnici u Trebinju

Tijana Bošković uručila Mozzartovu donaciju bolnici u Trebinju
Foto: N.N. | Tijana Bošković uručila Mozzartovu donaciju bolnici u Trebinju

Kompanija Mozzart, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, uključila se i u borbu protiv virusa korona, kroz podršku zdravstvenim ustanovama, penzionerima i licima koja se nalaze u stanju socijalne potrebe širom Republike Srpske.

Nakon donacija usmjerenih zdravstvenim ustanovama i ustanovama za podršku građanima u stanju socijalne potrebe u Banjoj Luci, Prijedoru, Gradišci, Doboju, Bijeljini i Zvorniku, kompanija Mozzart je donirala 10.000 KM bolnici u Trebinju i Centru za socijalni rad Trebinje, što zajedno sa ostalim gradovima u Republici Srpskoj iznosi 150.000 KM upućenih ustanovama i građanima kao podsticaj u borbi protiv širenja bolesti Covid-19. Akciju kompanije Mozzart podržala je i poznata sportistkinja Tijana Bošković, koja je donaciju uručila Bolnici u Trebinju.

„Zahvalni smo Mozzartu što nas nije zaboravio u ovim teškim vremenima. Kao zdravstvena ustanova suočeni smo sa mnogim novim izazovima, te nam ovakav oblik podrške izuzetno znači. Naročito nam je drago što kompanija Mozzart svojim društveno odgovornim primjerom podstiče i druge kompanije da se uključe u ovu plemenitu akciju“, izjavila je dr Ljubica Miljanović, v. d. direktor Bolnice Trebinje.

Pored donacije bolnici, Mozzart je posjetio i Centar za socijalni rad Trebinje, kojem je uručena donacija u iznosu od 5.000 KM u cilju kupovine paketa pomoći osobama u stanju socijalne potrebe.

„U ime Centra za socijalni rad u Trebinju izražavamo veliku zahvalnost kompaniji Mozzart što su nas u ovim teškim vremenima posjetili i pomogli na ovakav način. Broj korisnika socijalne pomoći je u porastu kada je riječ o širenju bolesti Covid-19 i mi moramo biti spremni na sve izazove koje takva situacija nosi“, naglasio je Aleksandar Koprivica, direktor Centra za socijalni rad Trebinje.

Nakon uručenih donacija, volonteri kompanije Mozzart su podijelili pakete pomoći ugroženim građanima.

Osjećamo dužnost i potrebu da, koliko možemo, pomognemo najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nastavićemo svakodnevno, kroz različite vrste pomoći, davati svoj doprinos u borbi protiv virusa Covid-19, poručuju iz Mozzarta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije