Društvo

Pratite nas na Google news

Topić: Studentima nije ograničeno kretanje

Topić: Studentima nije ograničeno kretanje
Foto: N.N. | Topić: Studentima nije ograničeno kretanje
Srna

BANJALUKA - Direktor Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci Dragoslav Topić izjavio je da studentima nije ograničena sloboda kretanja u objektima ove ustanove, niti je zatvaraju u 22.00 časa.

"Bilo kakva promjena koja se odnosi na ograničavanje slobode kretanja u objektima ustanove iziskivala bi promjenu kućnog reda koji usvaja Upravni odbor ove ustanove, a on nije donosio odluke u vezi sa tim pitanjem", naveo je Topić komentarišući spekulacije u pojedinim medijima da je studentima ograničeno kretanje i da se Studentski centar "Nikola Tesla" zatvara u 22.00 časa.

On je istakao da uveče vrše dezinfekciju prostora koje koriste studenti, kao što su čitaonice, menze, ulazni holovi, hodnici, toaleti, vešeraji, lift i stubišta, saopšteno je iz Studentskog centra "Nikola Tesla".

"Ostavljamo mogućnost greške i pogrešne interpretacije najavljene aktivnosti, ali pozivamo na saradnju i objektivno izvještavanje, uvažavajući novinarsku etiku. Pojašnjenje navoda u tekstu niko nije tražio od zvaničnih predstavnika naše ustanove", naveo je Topić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije