Društvo

Trebinje pripremilo niz pogodnosti za goste iz Srbije

Trebinje pripremilo niz pogodnosti za goste iz Srbije
Foto: Ustupljena fotografija | Trebinje pripremilo niz pogodnosti za goste iz Srbije

TREBINJE - Turistička organizacija Trebinja je počela novu promotivnu kampanju pod nazivom "SRETENJE U TREBINJU 2023." uz slogan "VAŠ PRAZNIК – NAŠ GRAD" sa ciljem kreiranja posebne ponude zasnovane na nizu pogodnosti koja će biti aktuelna tokom treće sedmice februara (15.-19. februar), saopšteno je u ovoj organizaciji.

Ovu kampanju će građanima Republike Srbije kreirati i plasirati Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude i civilnog turističkog sektora Trebinja.

Povod kreiranja i plasmana kampanje je, kako kažu, 15. februar (Sretenje) koji je ujedno i državni praznik u Srbiji (Dan državnosti), kada građani ove države imaju više slobodnih dana koje već godinama unazad koriste za odmor i putovanja.

Zbog toga su, kako kažu, došli na ideju da se građanima Srbije ponudi niz pogodnosti kako bi se dodatno motivisali da odmor u navedenom periodu provedu upravo u Trebinju, te kako bi što veći broj gostiju došao u Trebinje.

Svi oni građani Republike Srbije koji u periodu od 15. do 19. februara posjete Trebinje imaće pogodnosti u vidu određenih povoljnosti sa parkingom na području grada Trebinja, besplatno organizovanih turističkih obilazaka u pratnji licenciranih turističkih vodiča, popusta na cijenu usluga u više restorana i konoba uz specijalno kreirane menije za ovu priliku.

Ova, zakozvana Happy Hour ponuda će biti kreirana u više turističkih i ugostiteljskih objekata, kao i besplatan ulazak u Muzej Hercegovine 15. i 16. februara (Dan otvorenih vrata u Muzeju Hercegovine), popust za korišćenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena itd.

U sklopu kampanje izrađen je vizuelni identitet, a sadržaji kreiranih paketa i programa će se direktno, ali putem digitalnih kanala komunikacije, plasirati na tržište Srbije kako bi se došlo do većine potencijalnih posjetilaca, dok će poseban biti stavljen na reklamiranje putem Google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

Pored toga, svi dostupni distributivni kanali na predmetnom tržištu, poput različitih oglasnih površina u većim gradovima Srbije, te štampanih, elektronskih i internet medija,  poslovnih saradnika i partnera sa kojima intezivno sarađuje Turistička organizacija  Trebinje, biće aktivirani u svrhu predstavljanja sadržaja kampanje.

Кampanjom je takođe predviđeno više aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije, a posebno će biti akcentovati kontakti sa turstičkim agencijama i tur-operaterima sa teritorije Srbije kojima će kreirani paketi i programi u sklopu predviđenih aktivnosti biti predstavljeni i ponuđeni direktnim putem.

U Turističkoj organizaciji Trebinja pozivaju sve saradnike, nosioce turističke ponude i predstavnike  turističke privrede Trebinja koji imaju želju da budu dio kampanje da im se sa prijedlogom učešća jave do petka, 27. januara na mail: [email protected]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije