Društvo

Trgovački lanac Tropic dao podršku manifestaciji „Konferencija beba”

Trgovački lanac Tropic dao podršku manifestaciji „Konferencija beba”
Foto: N.N. | Trgovački lanac Tropic dao podršku manifestaciji „Konferencija beba”

U periodu od 22. juna do 12. jula, u 39 opština u Republici Srpskoj održava se tradicionalna manifestacija „Konferencija beba”, koja za cilj ima promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti, svijesti o značaju porodice, kao i to da ukaže na značaj rađanja i povećanje nataliteta.

U organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske te uprava lokalnih zajednica, a na zadovoljstvo svih prisutnih roditelja i mališana, manifestacije su ispunjene bogatim kulturno-umjetničkim programom, u kojem učešće uzimaju brojni vrtići, škole, dječija pozorišta i horovi. Uz tradicionalno biranje predsjedništva beba za narednih godinu dana, organizuju se takmičenja za djecu, ali i za njihove roditelje, a za sve njih organizatori su uz pomoć prijatelja konferencije pripremili prigodne poklone.

Domaći trgovački lanac Tropic ovogodišnju manifestaciju podržao je u 11 opština, pripremivši poklon pakete za male pobjednike u svim kategorijama: najmlađoj i najstarijoj bebi te bebi sa najviše braće i sestara.

„Unazad nekoliko godina podržavamo manifestaciju u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo i na taj način dajemo svoj doprinos promociji pravih vrijednosti iza kojih i sami stojimo. Osmjesi i radost najmlađih su nam najvredniji poklon i najljepše hvala. Ovogodišnje sponzorstvo manifestacije smo realizovali i u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima, brendovima Pampers, Becutan, Nevena, Becolino, Ornel, Frutek i Pufies,“ navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic. Kako navodi Markovićeva, uz pozitivne reakcije sa dosadašnjih manifestacija, očekuju da će broj opština u kojima će podržati manifestaciju rasti iz godine u godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije