Društvo

Trivić: Prosvjetni radnici stoički izdržali uslove pandemije

Trivić: Prosvjetni radnici stoički izdržali uslove pandemije
Foto: Arhiva | Trivić: Prosvjetni radnici stoički izdržali uslove pandemije

BANJALUKA - Prosvjetni radnici u Republici Srpskoj stoički su izdržali sve uslove koje im je diktirala pandemija virusa korona i maksimalno su se zalagali da učenicima prenesu znanja, rekla je povodom Svjetskog dana prosvjetnih radnika potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić.

Trivićeva je naglasila da svi prosvjetni radnici rade veoma značajan posao za sadašnje i buduće generacije, posebno kada se zna koliko su motivisani i posvećeni da djeci prenesu svoje znanje.

"Posebno je značajna činjenica da su u prethodne dvije godine naši prosvjetni radnici izdržali sve što je donijela pandemija, da nisu posustali i maksimalno su dali svoju snagu da nastave rad sa djecom, da održe njihovu psiho-socijalnu stabilnost pored toga što ih uče gradivu", rekla je Trivićeva novinarima u Banjaluci.

Čestitajući prosvjetnim radnicima njihov dan, Trivićeva je naglasila da oni svojim radom oblikuju buduće generacije Republike Srpske.

Odbor za obrazovanje Ujedinjene Srpske obilježio je danas na Trgu Krajine u Banjaluci Svjetski dan prosvjetnih radnika, ukazujući na značaj i vrijednost prosvjetnih radnika, ali i njihovu ulogu u široj društvenoj zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije