Društvo

Tvoja besplatna Coca-Cola čeka te u omiljenom kafiću

Tvoja besplatna Coca-Cola čeka te u omiljenom kafiću
Foto: N.N. | Tvoja besplatna Coca-Cola čeka te u omiljenom kafiću
N.N.

Znaš li da je ova Coca-Cola na nas?! I da možeš da popiješ besplatnu Coca-Colu u svom omiljenom kafiću i tako nam se pridružiš u proslavi ponovnog otvoranja.

Vrijeme da se vratimo starim, ali dobrim navikama. Da budemo otvoreni kao nikad prije.

Život u zatvorenom naučio nas je da budemo oprezniji, ali i otvoreniji nego ikad. Željni prijatelja, žedni druženja – vrijeme je da opet zajedno nazdravimo, uz poštivanje svih propisanih epidemiološkim mjera. Zato te, uz poruku #OtvoreniKaoNikadPrije, Coca-Cola časti besplatnim napitkom. 

Da preuzmeš besplatnu Coca-Colu dovoljno je da se registruješ na web sajtu https://www.coca-cola.ba/promocije/ova-coca-cola-je-na-nas, gdje možeš preuzeti kupon. U odabranom omiljenom lokalu sa spiska: https://www.coca-cola.ba/content/dam/one/ba/bs/pdf/popis-lokala-bih.pdf pokaži kupon konobaru pri narudžbi svoje Coca-Cole ili Coca-Cole No Sugar i uživaj u Coca-Coli - kao nikad prije, jer Ova Coca-Cola je na nas!

Promocija “Ova Coca-Cola je na nas!” jedna je od aktivnosti #OtvoreniKaoNikadPrije kampanje koja potrošače u Bosni i Hercegovini podsjeća na stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo - na stvari poput odlaska u omiljeni lokal, ili besplatnog pića u omiljenom lokalu.

Ova Coca-Cola je na nas!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije