Društvo

U Kaknju nastavljena Mozzartova ekološka akcija "ReZZikliraj"

U Kaknju nastavljena Mozzartova ekološka akcija "ReZZikliraj"
Foto: Ustupljena fotografija | U Kaknju nastavljena Mozzartova ekološka akcija "ReZZikliraj"

Veliki ekološki karavan kompanije Mozzart nastavlja da putuje kroz gradove širom BIH.

Ovog vikenda su se zaustavili u Kaknju. Sa mještanima su prikupljali plastičnu ambalažu, a svi učesnici, koji su pokazali svijest o važnosti očuvanja okoliša, nagrađeni su prigodnim poklonima.

Posjetioci su za samo nekoliko sati prikupili veću količinu plastike koju će predstavnici Mozzarta odvesti na reciklažu, a dobijeni novac biće proslijeđen u humanitarne svrhe.

"Građani Kaknja su pokazali da su ekološki osviješteni. Učešćem u našoj akciji, pridružili su se misiji očuvanja životne sredine, a mi smo ih nagradili sadnicama cvijeća i platnenim cegerima koje mogu da koriste umjesto plastičnih kesa. Našem putovanju uskoro se bliži kraj, a posljednje stanice su nam u Kantonu Sarajevo, pa pozivamo i tamošnje stanovnike da nam se pridruže", kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću akcijom "ReZZikliraj"  pruža doprinos očuvanju životne sredine širom naše zemlje. Svi koji im se pridruže u toj plemenitoj misiji, imaju mogućnost da doprinesu zaštiti okoliša u BiH, ali i da za to budu nagrađeni.

Ova velika ekološka akcija organizovana je u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a, koji se tokom ljeta održava u pet gradova BiH u saradnji sa ACAR Events. Na lokacijama održavanja ove zanimljive sportske manifestacije postavljeni su punktovi za otkup PET ambalaže.

Prva stanica ekološko-sportske vožnje bila je Trebinje, druga Mostar, treća Banjaluka, a četvrta Kakanj. Uskoro se “ReZZikliraj” seli u četiri opštine u Kantonu Sarajevo, dok je veliko finale zakazano za 19. avgust i to tokom posljednje večeri Sarajevo film festivala.

Učesnici i posjetioci će i u ovim opštinama moći da donesu plastičnu ambalažu- za šta će biti nagrađeni.

Nagradno takmičenje do 19. avgusta!

Mozzart je organizovao i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednika očekuje vrijedna nagrada!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH kojom štitiš okolinu, učestvuješ u humanoj misiji i osvajaš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust, kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta zainteresovani mogu da pošalju na adresu [email protected], sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

ReZZikliraj i vrijedne nagrade osvajaj!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije