Društvo

U Meridianu dobitak možete isplatiti bilo kad i bilo gdje 0-24 h!

U Meridianu dobitak možete isplatiti bilo kad i bilo gdje 0-24 h!
Foto: N.N. | U Meridianu dobitak možete isplatiti bilo kad i bilo gdje 0-24 h!

Meridian ponovo pomjera sve granice! Samo u Meridianu, iskoristi DEPOZITRON i DOBITAK isplati bilo kad i bilo gdje!

Igra nikad više neće biti ista. Od sad u Meridianu, imate priliku, ne samo da igrate sve što poželite i kad god poželite, sad možete i svoj DOBITAK da isplatite bilo kad i bilo gdje.

Ukoliko do sada niste registrovali svoj meridianbet nalog, sad je definitivno idealna prilika da to učinite, jer poklon je ZAGARANTOVAN.

Da bi poklon od 10 KM za besplatno sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova, bio u vašoj ruci, sve što treba da uradite, jeste da KLIKNETE OVDJE!

DEPOZITRON vam od sad omogućava da svoj dobitak isplatite praktično bilo kad i bilo gdje 0-24 h. Svoj dobitak možeš da isplatiš u marketima, kioscima, benzinskim pumpama, dragstorima, prodavnicama... Sve što treba da uradiš jeste da na prodajnom mjestu zatražiš isplatu putem DEPOZITRONA, prodavaču kažeš svoj broj MERIDIANBET naloga i to je sve. Novac je kroz par sekundi u tvojim rukama, a za svaku realizovanu isplatu dobijaš i potvrdu.

Ne dozvoli da zabava bude ograničena. Samo u Meridianu igraj sve što poželiš, kad god poželiš, s najvećim bonusima na planeti! I naravno, svoj DOBITAK isplati bilo kad i bilo gdje!

Meridian - lijepa strana života!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije