Društvo

U Modriči otvoren Specijalistički centar "Medic+"

U Modriči otvoren Specijalistički centar "Medic+"
Foto: N.N. | U Modriči otvoren Specijalistički centar "Medic+"

​MODRIČA - Širok spektar usluga kako iz oblasti primarne, tako i sekundarne zdravstvene zaštite, od sada će građani Modriče i svi oni kojima je to potrebno, moći pronaći u renomiranoj zdravstvenoj ustanovi Specijalistički centar "Medic +", koja je u subotu otvorila svoja vrata.

"Pored primarnog nivoa zdravstvene zaštite imamo i specijalizovanu pedijatrijsku ambulantu, specijalizovanu stomatološku ambulantu, specijaliziranu iz opšte stomatologije i oralne hirurgije koja nudi usluge implantologije, zaštite zuba", kazali su u ovom specijalističkom centru.

Kako bi posjeta stomatologu bila što ugodnija za one najmlađe, "Medic+" , kako kažu,  jedini u BiH, posjeduje i dječiju stomatološku stolicu.

Naveli su da, pružaju i usluge hirurških intervencija, koje će biti obavljanje u moderno opremljenoj hirurškoj sali.

"Za početak ćemo imati hitne hirurške intervencije. Pored hirurške sale imamo specijalističku ambulantu iz hirurgije, fizijatrije, fizikalne terapije, kao i ambulantu za dermatovenerologiju ", ističu u ovom centru.

A za sve one koji žele da se osjećaju i izgledaju lijepo tu su estetske i usluge uljepšavanja, kao što su hijaluroni, fileri, mezoniti, kao i korekcija očnih kapaka.

Pored svih navedenih, tu su i ORL, kao i usluge iz oblasti oftamologije, a ovaj centar posjeduje i specijalističku ginekološku ambulantu.

"Ginekološka ambulanta je opremljena najsavremenijim aparatima i dijagnostičkim procedurama, a u ovoj ambulanti će biti obavljane i usluge ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji 4D, kao i 4D endovaginalna sonda, koja je specifikum i rijetkost za naš zdravstveni sektor", pojasnili su u Centru.

Osim ambulanti, tu je i savremena laboratorija koja pruža usluge hematologije, biohemije, mikrobiologije, tumor-markeri..

"Imamo najsavremenije opremljeno vozilo u BiH kada je u pitanju sanitetski prevoz u koje stane jedan ljekar, dva tehničara i opremljeno je kao jedna profesionalna hirurška ordinacija", kazali su u Centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije