Društvo

U toku potraga za Milijanom Perić iz Mrkonjić Grada

U toku potraga za Milijanom Perić iz Mrkonjić Grada
Foto: Ustupljena fotografija | U toku potraga za Milijanom Perić iz Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Policajci Mrkonjić Grada preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Milijane Perić iz Mrkonjić Grada, a koja se prema izjavi njenog supruga, u noći 19./20. decembra, udaljila iz kuće u nepoznatom pravcu.

"Policijskoj upravi Mrkonjić Grad 20. decembra prijavljeno je da se navedena, u noći 19./20. decembra, udaljila iz kuće u Mrkonjić Gradu, putničkim automobilom mercedes", saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad. 

Kako se dodaje, putnički automobil kojim se nestala udaljila od porodične kuće pronađen je 20. decembra na magistralnom putu Jezero-Jajce, u opštini Jajce, uz obalu Plivskog jezera. 

"Nestala je starosti 39 godina, visine oko 170 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje tjelesne konstitucije i duge crne kose, na čelu ima ožiljak dužine oko 15 milimetara. Na sebi je imala zelenu jaknu, plave pantalone i plave patike", dodaje se u saopštenju.

Iz PU Mrkonjić Grad apeluju svim građanima ukoliko primjete nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije