Društvo

U toku prijave: Jelen traži i nagrađuje "Najbolje konobare"

U toku prijave: Jelen traži i nagrađuje "Najbolje konobare"
Foto: N.N. | U toku prijave za nagradni konkurs: Jelen nagrađuje pet "Najboljih konobara"

Nagradni konkurs "Najbolji konobar", koji je pokrenuo brend Jelen pivo, kompanije Molson Coors, još traje! Do 05. jula konobari iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da se prijave i uz pomoć publike, koja će glasati do 20. jula ove godine, osvoje vrijednu novčanu nagradu.

Jelen pivo je pokrenulo konkurs sa ciljem pružanja pomoći konobarima, koji spadaju u jednu od najugroženijih grupa pogođenih epidemijom virusa korona. Pet najkreativnijih i najsrećnijih konobara će biti nagrađeni iznosom od po 946,00 BAM, što je iznos prosječne mjesečne plate u aprilu u Republici Srpskoj.

Svi punoljetni konobari iz Bosne iz Hercegovine imaju pravo učešća na konkursu, a sve što moraju da naprave je da pokažu svoju kreativnost. Imaju zadatak da snime svoje vještine i demonstriraju kako toče Jelen pivo na radnom mjestu, te video snimak pošalju u inbox na Facebook stranici Jelen Pivo BiH. Poslije 05. jula, konačna odluka prelazi u ruke facebook publike, koja će glasanjem izabrati pet najboljih konobara. Glasanje će trajati do 20.07.2020. godine do 11 časova.

Jelen pivo misli i na glasače, tako da je za pet najsrećnijih spremilo vrijedne nagrade.

Još nije kasno da se konobari prijave na konkurs i ponesu titulu najboljeg među njima. Bakšiš u vrijednosti prosječne mjesečne plate čeka one koji budu najkreativniji, što će njihovi fanovi nagraditi najvećim brojem glasova.

Još jedna u nizu društveno odgovornih kampanja, kojima Jelen pivo pokazuje da je dobar primjer poslovanja, kada je riječ o pružanju podrške i pozitivnom odnosu prema lokalnoj zajednici i svojim potrošačima. Ovaj društveno-odgovoran projekat, može poslužiti kao uzor i drugim privrednim subjektima, da učestvuju i na svoj način pruže određeni vid pomoći i podrške konobarima, vlasnicima lokala i ugostiteljstvu. Brend Jelen pivo se nada da će svojim primjerom pokrenuti lanac sličnih akcija podrške, kojima će vratiti osmijeh na lice, onima koji svakodnevno svojim uslugama, usrećuju život posjetilaca u ugostiteljskim objektima.

Detaljne informacije o nagradnom konkursu za konobare i konobarice možete pronaći na facebook stranici Jelen Pivo BiH, gdje ćete moći glasati za svoje omiljene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije