Društvo

UKC RS: Dragičević nema svježe traumatske promjene

UKC RS: Dragičević nema svježe traumatske promjene
Foto: Ilustracija | UKC RS: Dragičević nema svježe traumatske promjene

BANJALUKA - Davor Dragičević je pregledan danas u Zavodu za kliničku radiologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci gdje je rendgenskim snimanjem utvrđeno da se ne vide znakovi svježe traumatskih promjena, navodi se u medicinskom nalazu u koji je Srna imala uvid.

Rendgenski snimak je urađen za desno rame, desnu podlakticu i zglob ručja, desnu šaku, desni lakat, karlicu sa kukovima i desno koljeno.

Iz Policijske uprave Banjaluka danas je saopšteno da su prilikom hapšenja D.D. iz Banjaluke policijski službenici, u skladu sa zakonom, primijenili sredstva sile, a na zahtjev lica lišenog slobode ukazana mu je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske gdje su ljekari konstatovali da nema povreda.

Iz Policijske uprave su podsjetili da su njihovi službenici danas uhapsili D.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Hapšenje je uslijedilo nakon što se D.D. nije odazvao u vrijeme kada je u skladu sa zakonom pozvan u službene prostorije radi ispitivanja na okolnosti za koje se sumnjiči, navedeno je u saopštenju.

U banjalučkoj Policijskoj upravi su istakli da su određena lica dovedena u službene prostorije zbog činjenja prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o javnom okupljanju, te dokumentovanja krivičnog djela.

Policija sve mjere i radnje preduzima u koordinaciji i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Vezana vijest: Specijalci na Trgu Krajine, uklonjen Davorov automobil

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije