Društvo

UKC RS bogatiji za mobilni tunel za dezinfekciju

UKC RS bogatiji za mobilni tunel za dezinfekciju
Foto: Velibor Tripić | UKC RS bogatiji za mobilni tunel za dezinfekciju

BANJALUKA - Privredno društvo "Kosmos", danas je Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske doniralo mobilni tunel za dezinfekciju koji će dosta značiti u radu ove ustanove.

Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rekao je da je ovaj pokretni tunel vrijedna donacija koja služi za dezinfekciju osoblja i pacijenata.

"Zahvaljujem se kompaniji 'Kosmos' na ovoj donaciji. Ovaj mobilni tunel ima za cilj da spriječi ulazak infekcije u centralni medicinski blok i samim tim i sprečava mogućnost zaraze među osobljem UKC RS i pacijentima", naglasio je Đajić.

Dušan Vještica, direktor kompanije "Kosmos", istakao je da će ovaj mobilni tunel za dezinfekciju dosta značiti UKC RS u procesu prevencije od virusa korona i dezinfekcije.

"Ovaj proizvod smo razvili sami, pameću naših radnika. Za nekoliko dana ćemo promovisati i vip tunel koji će se koristiti za institucije, i administrativne centre. Već imamo porudžbe iz inostranstva i čekujemo da ćemo ovim proizvodom unaprijediti našu poslovnu aktivnost", dodao je Vještica.

Vrijednost donacije je 20.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije