Društvo

Udruženje "Misli dobro" u novoj akciji za pomoć mališanima

Udruženje "Misli dobro" u novoj akciji za pomoć mališanima
Foto: N.N. | Udruženje "Misli dobro" u novoj akciji za pomoć mališanima

BANJALUKA - Udruženje "Misli dobro" pokrenulo je novu humanitarnu akciju, te ovaj put žele da pomognu JU Centar za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora, kako bi radnici i djeca koja tu svakodnevno borave dobili bolje uslove za rad, odnosno boravak.

Zajedno sa saradnicima i kompanijama "Krajina Klas", "Euro Gas" i "Knežević entering", Udruženje "Misli dobro" obezbijedilo je novac za zamjenu stolarije na dijelu objekta gdje se nalazi vrtić.

"Dio novca obezbijeđen je i za obnovu sale za fizičko vaspitanje i obrazovanje, ali bez pomoći pojedinaca, kompanija i institucija, kompletna rekonstrukcija sale, koja košta oko 10 hiljada KM, neće biti moguća", navode iz ovog udruženja.

Sala za fizičko vaspitanje u ovoj jedinstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj u kojoj je boravak besplatan za sve mališane je, zbog hladnoće, od oktobra do marta neuslovna i potpuno neupotrebljiva, iako je djeci koja imaju poteškoće u razvoju fizička aktivnost možda i najvažnija.

"Pozivamo kompanije, pojedince i institucije da nam se pridruže u ovoj akciji, i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu da mališani i zaposleni rade i borave u boljim uslovima", pozvali su iz udruženja "Misli dobro".

O samoj akciji možete pogledati na videu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije