Društvo

Unija poslodavaca RS donirala pribor za đake iz višečlanih porodica

Unija poslodavaca RS donirala pribor za đake iz višečlanih porodica
Foto: V. TRIPIĆ | Pribor za đake iz višečlanih porodica od Unije udruženja poslodavaca RS

BANJALUKA - Unija udruženja poslodavaca RS donirala je djeci iz višečlanih porodica s područja grada Banjaluka školski pribor vrijedan 6.500 KM, rekao je direktor Unije Saša Aćić.

On je istakao da je riječ o zajedničkoj akciji Unije udruženja poslodavaca i banjalučkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece, koja se realizuje sedmu godinu, a kojom se želi ukazati na značaj porodice, majčinstva i djece za društvo u cjelini, te da se poželi srećan početak školske godine.

"Nadamo se da će naši đaci u ovoj školskoj godini zabilježiti još bolje rezultate nego što su imali u prethodnoj školskoj godini", rekao je Aćić.

Podsjetio je da su članice Unije udruženja poslodavaca u proteklih šest godina u okviru ove akcije djeci iz višečlanih porodica donirale školski pribor u vrijednosti većoj od 40.000 KM. Naglasio je da Unija podržava sve aktivnosti Vlade Srpske kada je riječ o populacionoj politici u Srpskoj.

Predsjednik banjalučkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece Jovan Radovanović zahvalio je Uniji na sedmoj donaciji, a učenicima poželio srećan početak nove školske godine.

Devetogodišnji Filip Deležan, koji ide u četvrti razred, kaže da je dobio školski pribor, bojice, olovke i sveske, što je od velike pomoći.

U ovoj akciji svoj doprinos dale su kompanije "Tropik maloprodaja", "Moj market", "Atlantik BB", "Kortjard hotel Meriot" i "Euroekspres".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije