Društvo

Uručenje nagrade Fiat DIZELAŠ za nagradnu igru "Ćao majstore"

Uručenje nagrade Fiat DIZELAŠ za nagradnu igru "Ćao majstore"
Foto: N.N. | Uručenje nagrade Fiat DIZELAŠ za nagradnu igru „Ćao majstore“

U utorak 28.11. u 12 časova u Centrum marketu u Gradišci uručen je automobil marke Fiat dobitniku nagradne igre "Ćao majstore".

Centrum Trade je za svoje vjerne kupce, majstore, organizovao nagradnu igru pod nazivom "Ćao majstore". Nagradna igra je trajala od 01.05.2023. do 14.10.2023, a izvlačenje srećnog dobitnika održalo se 11. novembra 2023. godine u Centrum marketu u Gradišci.

Srećni dobitnik Borko Jovašević je naš kupac, kako kaže, otkad se otvorio Centrum i od tada bar dva puta dnevno kupi nešto u Centrumu. Bili smo svjedoci njegovom oduševljenju i nevjerici kada smo ga direktno pozvali i obavijestili da je upravo on dobio nagradu. Kako navodi, mislio je da se kolege šale s njim jer su znali da je taj dan izvlačenje i da ni u snu nije pomislio da će upravo on biti srećni dobitnik.

Naša radost je bila utoliko veća kada smo unijeli podatke u naš sistem i vidjeli da je dobitnik zaista naš vjerni kupac i da je nagrada otišla u prave ruke.

Zadovoljstvo nam je što je nagradna igra uspješno realizovana i radujemo se narednoj godini kada ćemo za naše majstore ponovo organizovati nagradnu igru sa vrijednim nagradama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije