Društvo

Pratite nas na Google news

Uz Sberbank Banjaluka i Mastercard® osvojite putovanje u Moskvu

Uz Sberbank Banjaluka i Mastercard® osvojite putovanje u Moskvu
Foto: N.N. | Uz Sberbank Banjaluka i Mastercard® osvojite putovanje u Moskvu
N.N.

Sberbank Banjaluka u saradnji sa kompanijom Mastercard® organizuje veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u jedinstvenu Moskvu. Nagradna igra je počela 1. oktobra i trajaće do 30.oktobra 2019. godine.

Pravo na nagradnu igru ostvaruju korisnici Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank Banjaluka, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu sa ovim karticama. Korisnici kupovinu treba da obave na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard kartice u zemlji i svijetu. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank Banjaluka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka. Svaki učesnik može ostvariti pravo na samo jednu nagradu. Banka će izvršiti kompjutersko javno izvlačenje dobitnika.

Srećni dobitnik glavne nagrade imaće priliku da uživa u čarima grandiozne Moskve, a pored ovog putovanja za dvoje, Sberbank Banjaluka obezbjedila je i druge vrijedne nagrade: dva Sony televizora ( 55” 4K Android ) i dva Samsung Galaxy S10+ telefona.

Izvlačenje srećnih dobitnika će biti održano 12. novembra 2019. godine u prostorijama banke, a imena dobitnika će biti objavljena do kraja novembra.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank Banjaluka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije