Društvo

Višković: Ulaganje u nove naraštaje put ka izgradnji boljeg društva

Višković: Ulaganje u nove naraštaje put ka izgradnji boljeg društva
Foto: N.N. | Višković: Ulaganje u nove naraštaje siguran put ka izgradnji boljeg društva

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je školsku slavu Svetog Savu učenicima, prosvjetnim radnicima i svim zaposlenima u oblasti obrazovanja u Republici Srpskoj.

"U ime Vlade RS i svoje ime, svim učenicima, prosvjetnim radnicima i zaposlenima u oblasti obrazovanja čestitam školsku slavu Svetog Savu.

Obilježavanje Savindana, prilika je da se osvrnemo na životno djelo Svetog Save i njegov prosvjetiteljski rad, koji nam je trajni putokaz da je ulaganje u nove naraštaje siguran put ka izgradnji boljeg i prosperitetnijeg društva.

Vlada RS nastaviće da unapređuje oblast obrazovanja, kako bi mladim generacijama omogućila što bolje i kvalitetnije školovanje, a našem društvu napredak i uspješnu budućnost.

Isto tako, Vlada RS predano će raditi i na poboljšanju uslova rada i materijalnog standarda prosvjetnih radnika u Republici Srpskoj. 

"Dragi nastavnici i učenici, još jednom vam čestitam školsku slavu Svetog Savu i želim vam mnogo uspjeha u daljem radu, dobro zdravlje i mnogo lične i porodične sreće“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade RS Radovana Viškovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije