Društvo

XLIVE Bet: "Igra nikad ne prestaje"

XLIVE Bet: "Igra nikad ne prestaje"
Foto: N.N. | XLIVE Bet: "Igra nikad ne prestaje"

XLIVE Bet zauzima važno mjesto na regionalnom tržištu priređivanja igara na sreću. Od 2016. godine ova online platforma za klađenje kontinuirano povećava ponudu različitih igara na sreću, uz najbolji nagradni fond u regionu!

Samo u toku avgusta mjeseca ove godine u sklopu online platforme www.xlivebet.com realizovano je više od 75 000 Live događaja. XLIVE Bet tim ponosno ističe da imaju više od 40 000 pre match događaja mjesečno, više od 15 000 Liga, turnira i takmičenja, preko 3 000 tipova opklada i preko 100 sportova u ponudi.

Glavni cilj XLIVE Bet je da na jednostavan način omogući svojim korisnicima zabavu u vidu opklada i različitih igara na sreću, te obezbijedi vrijedan nagradni fond, uz konstantnu interakciju sa korisnicima usluga. Virtuelne igre, E-sportovi, Casino sa više od 1500 slot igara, My Lucky 6, Rocketon, Keno, kao i mnogobrojni turniri, samo su neki od sadržaja, koje XLIVE Bet nudi svojim igračima, uz uplate bez provizije VISA, MasterCard, Maestro, XLIVE Dopuna, xBon, KLIKER, Skrill, Neteller, te uplate putem banke, pošte i gotivniske uplate u XLIVE Bet poslovnicama.

Sve aktuelne promocije su dostupne na xlivebet.com kao i na stranicama na socijalnim mrežama Facebook, Instagram, te na Viber zajednici.

My Lucky 6 je jedna od najpopularnijih bingo igara na platformi, koja privlači veliku pažnju, uz konstantni rast igrača. My Lucky 6 je vrsta bingo igre koja obećava sigurnu zabavu držanjem igrača konstanto u igri za vrijedne nagrade i jackpotove.

"Naši igrači nam se konstano javljaju, te daju povratne informacije o svakoj od naših igara, u okviru online platforme. Na taj način poboljšavamo korisničko iskustvo. Svi novi verifikovani korisnici imaju priliku da dobiju posebne poklone, koji ih motivišu da budu naši igrači i da u samom startu dobiju vrijednost više od nas kao priređivača igara", poručuju iz XLIVE Bet-a.

Dodaju da kontinuirano povećavaju broj igara i proširuju ponudu, te iz tog razloga i imaju prepoznatljiv slogan "Igra nikad ne prestaje".

Za sve igrače koji vole da fizički uplate svoj tiket i budu dio navijačke atmosfere, dostupno je više od 100 lokacija na kojima je moguća fizička uplata i isplata dobitaka.

Ljubitelji igara na sreću dobili su i novo omiljeno mjesto za susrete, gledanje utakmica i igranja svojih omiljenih igara “XLIVE Sport Pub”, koji se nalazi u ulici Jovana Dučića 25, u Banjaluci, a posluje u okviru XLIVE Bet-a. Moderno opremljen enterijer, nudi mnoštvo sadržaja, 4 velika platna te više od 20 velikih televizora za gledanje utakmica, koji garantuju odličan doživljaj i navijanje, dok se u ponudi nalazi i bogat izbor ukusnih jela iz kuhinje ovog pub-a.

Svojim igračima dodatnu vrijednost nude putem sportskih informacija, koje svakodnevno plasiraju na online sportskom portalu www.xlivesport.com. Korisne sportske preporuke, tipovi dana i informacije pomažu igračima da ostvare što bolje prognoze sportskih mečeva u okviru opklada na XLIVE Bet platformi.

XLIVE Bet je licenciran od strane Ministarstva finansija RS, te posjeduje sve dozvole za obavljanje djelatnosti na domaćem tržištu.

XLIVE Bet u okviru svog poslovanja posebnu pažnju posvećuje i društveno odgovornom poslovanju, te kroz različite aktivnosti tokom godine pomaže lokalnoj zajednici, stavljajući akcenat na sponzorstvo perspektivnih sportista, kao i različitih sportskih klubova.

U XLIVE Bet-u ponosno ističu da zadovoljstvo vijernih igrača pokreće i njihovo poslovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije