Društvo

Bogata ponuda wellness aranžmana u ZTC "Banja Vrućica": Lakim korakom u zimu

Bogata ponuda wellness aranžmana u ZTC "Banja Vrućica": Lakim korakom u zimu
Foto: N.N. | ZTC "Banja Vrućica" nastavlja s proširenjem ponude wellness aranžmana

TESLIĆ - Nakon godišnjih odmora, ali i dolaskom hladnijeg vremena, našem tijelu su potrebni dodatna njega, zaštita i hidratacija. Čist vazduh, prirodna oaza mira i tišine čine savršen odmor i najbolji lijek za stres i sve što nosi moderan život današnjice.

Da biste se oslobodili umora i stresa i za samo par dana obnovili svoju energiju, dovoljan je produženi vikend u srcu prirode i spremnost na potpuno uživanje i relaksaciju.

Ove jeseni i zime svi posjetioci Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" mogu da uživaju u wellness aranžmanu prilagođenom za predstojeće hladne dane. Kako su poručili iz ovog turističkog kompleksa, cilj im je da svoju ponudu učine što kvalitetnijom i raznovrsnijom, te da svakom gostu pruže pravo i jedinstveno iskustvo, osjećaj topline i udobnosti.

Kako bi svim zainteresovanim gostima uljepšali boravak u "Banji Vrućici" u hladnim jesenjim i zimskim danima, od početka novembra pa sve do 24. decembra uveli su i akcijski wellness paket aranžman, osmišljen sadržajima koji će svakako upotpuniti boravak svakog gosta.

Marija Ćurković, menadžer Medical&Wellness centra "Stara banja", kaže da od početka novembra u ponudi imaju wellness aranžman pod nazivom "Lakim korakom u zimu", kojim se zapravo pripremaju za predstojeći zimski period.

"Riječ je o ponudi koja uključuje boravak u luksuzno opremljenim sobama hotela 'Kardial'****, boravak na bazi polupansiona (večera + doručak), korištenje fitness sale, korištenje zatvorenog rekreativnog bazena i bazena s termomineralnom vodom, korištenje Green spa oaze (đakuzi, tople klupe, knajp kade, staze za masažu stopala), svakodnevni aerobik u vodi te masažu stopala u trajanju od 20 minuta", pojasnila je Ćurkovićeva.

Ćurkovićeva je naglasila da je aranžman "Lakim korakom u zimu" namijenjen za aktivan i opuštajući odmor, koji je naročito pogodan za druženje s porodicom i prijateljima, jer druga osoba ostvaruje popust u iznosu od 50%, dok četvrta osoba ostvaruje gratis boravak u hotelu visoke kategorije.

Redovna cijena navedenog aranžmana je 209 KM za jednu osobu, za dvije osobe s uključenim popustom cijena je 313,50 KM, dok je za četiri osobe ukupna cijena za dva noćenja samo 627 KM.

U "Banji Vrućici" ističu da pored ponude wellness aranžmana "Lakim korakom u zimu", za kojim vlada veliko interesovanje, gosti mogu uživati i u širokoj lepezi aromatičnih masaža, kao i novih tretmana i wellness rituala, a sve to pod nadzorom ljubaznih i stručnih masera u Medical&Wellness centru hotela "Kardial". Tu je i kozmetičarsko-frizerski salon, u kojem se obavljaju brojni tretmani za njegu kože lica i tijela, čime se tijelo dovodi do energetske regeneracije.

"Takođe, osim navedenog, tokom čitave godine, bilo da je riječ o boravku radnim danima ili vikendom, svim gostima zainteresovanim za kvalitetan odmor na raspolaganju su naši višednevni wellness aranžmani na bazi dva, četiri i šest noćenja, kao i jednodnevni wellness aranžmani po veoma povoljnim cijenama, a što će našim gostima učiniti boravak u "Banji Vrućici" što prijatnijim", naglašava Ćurkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije