Društvo

Za liječenje Miloša Božovića potrebno još od pet do deset hiljada evra

Za liječenje Miloša Božovića potrebno još od pet do deset hiljada evra
Foto: Fcebook | Za liječenje Miloša Božovića potrebno još od pet do deset hiljada evra

Milošu Božoviću iz Istočnog Sarajeva, koji je od oktobra prošle godine na liječenju matičnim ćelijama u Moskvi, za preostale troškove i povratak kući još je potrebno od pet do deset hiljada evra, rekao je Milošev otac Aleksandar Božović.

 

Božović je istakao da terapija matičnim ćelijama u Moskvi daje rezultate jer Miloš sada diše samostalno, vizuelno prati komunikaciju i počinje da se hrani na usta. Prije prvog odlaska u Moskvu osam godina je, kako kaže njegov otac, ležao kao biljka.

Milošev povratak planiran je između 22. i 25. aprila, a Božović navodi da bi preostala sredstva trebalo prikupiti do 20. aprila.

“Cijene specijalnih medicinskih avio letova zbog situacije u Rusiji svakodnevno se mijenjaju. Јa prikupljam ponude, a trenutno imamo tri ili četiri varijante”, naveo je Božović, prenosi Srna.

Novčana pomoć za Miloševo liječenje može se uplatiti na namjenski žiro račun Božović /Miloša/ Aleksandar, broj 5620128150302396 koji je otvoren u NLB Razvojnoj banci Istočno Sarajevo.

Pomoć iz inostranstva moguće je uplatiti na devizni račun IBAN:BA 395620128150302590 Aleksandar /Sreto/ Božović, Akademika Petra Mandića 48, 71123 Sarajevo, SWIFT:RAZBBA22, NLB Banka, Milana Tepića 4, 78 000 Banjaluka, BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije