Društvo

Željeznice RS: Od sutra redukcija putničkog saobraćaja

Željeznice RS: Od sutra redukcija putničkog saobraćaja
Foto: Ilustracija | Željeznice RS: Od sutra redukcija putničkog saobraćaja

DOBOJ - "Željeznice Republike Srpske" od sutra redukuju lokalni putnički saobraćaj, a putnike će prevoziti samo prvi jutarnji i posljednji večernji vozovi, radi prevencije i sprečavanja širenja virusa korona, saopšteno je iz ove kompanije.

Na relaciji Doboj-Banjaluka-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.26 časova i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.39 i posljednji večernji sa polaskom u 19.30 časova.

Na relaciji Banjaluka-Novi Grad/Dobrljin-Banjaluka putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.00 časa i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Novog Grada sa polaskom u 4.29 i posljednji večernji iz Dobrljina sa polaskom u 18.32 časova.

Na relaciji Doboj-Petrovo Novo-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.31 i posljednji večernji sa polaskom u 19.32 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Petrova Novog sa polaskom u 5.36 časova i posljednji večernji sa polaskom u 20.35 časova.

"`Željeznice Republike Srpske` zahvaljuju za razumijevanje, strpljenje i odgovorno ponašanje svim korisnicima željezničkog saobraćaja, tokom novonastale vanredne situacije", navodi se u saopštenju.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije