Društvo

Željka Cvijanović posjetila "Nezavisne novine": Vlada RS mora imati bolju komunikaciju s medijima

Željka Cvijanović posjetila "Nezavisne novine": Vlada RS mora imati bolju komunikaciju s medijima
Foto: Velibor Tripić | Željka Cvijanović posjetila "Nezavisne novine": Vlada RS mora imati bolju komunikaciju s medijima

BANJALUKA - Željka Cvijanović, premijerka Republike Srpske, posjetila je danas "Nezavisne novine" i tom prilikom razgovarala sa Nevenom Kopanjom, direktorom kompanije, i Sandrom Gojković-Arbutina, glavnom i odgovornom urednicom "Nezavisnih novina".

Tokom razgovora bilo je riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u RS i BiH, o stanju i uslovima u kojima rade medijske kuće, kao i o temama koje se odnose na rad Vlade RS.

Takođe, Cvijanovićeva je danas posjetila i redakciju "Nezavisnih novina" gdje je sa novinarima i urednicima razgovarala o odnosu Vlade RS prema medijima i mogućnosti unapređenja te saradnje. U razgovoru premijerka RS se interesovala o načinu na koji funkcionišu redakcije i o organizaciji posla.

Cvijanovićeva je tom prilikom rekla da je u interesu Vlade RS da ima što bolju komunikaciju s medijima i novinarima, te da je neophodno da se ona podigne na viši nivo kako bi se javnost pravovremeno i objektivno informisala o onome šta radi Vlada.

Premijerka RS danas je posjetila i "Glas Srpske" i Nes radio i tom prilikom razgovarala sa novinarima i urednicima tih medijskih kuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije